Festa de la verema al Celler de la Riba

El Celler de la Riba, una senyorial masia penedesenca, obre les seves portes de la mà de Vinimundus Penedès, empresa d'activitats enoturístiques.

Ho faran el proper diumenge, 29 de setembre a partir de les 10h, amb una proposta ben penedesenca: La Festa de la Verema. Una jornada plena de sorpreses on no hi faltaran activitats originals entre vinyes, cançons i danses de verema i, per descomptat, on tothom collirà i trepitjarà el raïm per a fer-ne most. Cada participant se n'endurà una ampolla amb l'etiqueta que ell mateix haurà dissenyat. L'activitat acabarà amb una ben merescuda copeta entre vinyes, enmig d'un paisatge acollidor, relaxant i amb Vilafranca de fons. A més tots aquells que ho desitgin poden quedar-s'hi a dinar i gaudir d'una jornada sencera en aquest entorn entranyable.

Podeu trobar més informació a vinimundus.com o bé adreçant-vos a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it o bé This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . També podeu trucar al 650 70 53 65 o bé al 618 36 72 59.

Verema_Celler_Riba_modificat